Form Forum Studio - Stockholm

Form Forum Studio - Stockholm

Art - Design - Handicraft - Studio

Information om verksamheten i och kring Form Forums ateljé/studio; tidigare i Vallby på Österlen med galleri, numera i Stockholm.

Konstrundan 2013

Form Forums galleriPosted by Form Forum 2013-02-14 20:05:59
Nu är det dags för förberedelserna inför konstrundan i östra Skåne!


Påskutställning på Form Forum Galleri / Ateljé, i Vallby.

Det är nu ett år sedan Form Forums galleri invigdes i de renoverade lokalerna i Vallbys gamla landhandel; då med en påskutställning av Lennart Ericsson från Örebro.

Under konstveckan visar jag nu en samling av egna verk som skildrar karakteristiska landskap, miljöer och stämningar från Österlen. Det är akvareller, akrylmålningar och teckningar producerade sedan vi förvärvade fastigheten hösten 2012.

Jag är i grunden utbildad bildkonstnär och formgivare, med utbildningar från Frankrike och Finland, och har bl.a. medverkat i flera samlingsutställningar på konsthallar i landet, under 1970- och 1980-talen. Jag är även kulturhistoriker, industrihistoriker och byggnadsantikvarie och har arbetat med kulturmiljövård och byggnadsvård sedan slutet av 1970-talet. Nu har jag återupptagit det konstnärliga spåret och har även ateljé i Vallby.

Nuvarande produktionen skildrar landskap, miljöer, platser, ljus och årsstämningar från Österlen.

Påskutställningen omfattar ett 50-tal verk; akrylmålningar på duk, teckningar i blandade tekniker och ca 25-30 st nyproducerade akvareller, varav ett flertal i storformat.

Under påskhelgen har galleriet / ateljén öppet enligt följande:

Öppet: 28/3 – 1/4; kl. 10.00 – 18.00 och 2/4 – 5/4 efter överenskommelse.  • Comments(0)//blogg.formforum.net/#post29