Form Forum Studio - Stockholm

Form Forum Studio - Stockholm

Art - Design - Handicraft - Studio

Information om verksamheten i och kring Form Forums ateljé/studio; tidigare i Vallby på Österlen med galleri, numera i Stockholm.

Vi har lämnat Österlen!

Hyra lokalenPosted by Form Forum 2016-05-25 14:57:25
Eftersom vi har sålt vår fastighet i Vallby och lämnat Österlen är uthyrningen av galleriet inaktuell! Vi är nu tillbaka i Stockholm på heltid!

Vi tackar för alla år i den charmiga byn Vallby; tackar besökare, köpare, utställare och vänner som vi lämnat bakom oss!

Nu är det nya äventyr som gäller!

  • Comments(0)//blogg.formforum.net/#post76

Mer om lokalen

Hyra lokalenPosted by Form Forum 2013-02-15 17:57:12
Affärsfastigheten, som är sammankopplad med vårt bostadshus, är i första hand avsedd för uthyrning till kulturaktiviteter. Ni kan hyra lokalen för utställningar, kurser, föredrag och mindre aktiviteter av kulturell karaktär.
Lokalen kan hyras för en dag, en helg, per vecka eller t.ex. för hela sommarsäsongen. Förutsättningarna är naturligtvis olika beroende på tidpunkten under året.

Genom följande länken kan ni nå ett fotoalbum med beskrivande bilder av fastigheten, den renoverade utställningslokalen samt platsen och omgivningen i Vallby.

Bilder gallerietNågra bilder från invigningen, under påskveckan 2012


Vi fortsätter att förbättra lokalen, färdigställer detaljer, kompletterar, justerar!

Kontakta oss för mer information! 070-713 11 15 eller maila formforum@glocalnet.net  • Comments(0)//blogg.formforum.net/#post30